miercuri, 15 ianuarie 2020

Viitorul socialist-democrat CAC P-Tăriceanu a rămas să stingă lumina în ALDE



Vorbește gura târgului că zilele astea C.A.C. P-Tăriceanu ar negocia, pe de o parte cu PSD și pe de alta cu PNL, o eventuală fuziune cu ceea ce va mai rămâne din ALDE după hemoragia de demisii din ultima perioadă. De altfel, inclusiv Tăriceanu ar încearca marea cu degetul : o plecare a sa la pachet cu Varujan Vosganian şi Andrei Gerea.
Numai că e flituit de ambele formațiuni, așa cum e normal să fie tratat un traseist. În plus, cum pierderea sponsorului principal Chițoiu a cam lăsat ALDE în fundul gol, interesul financiar e nul.
Cum PNL s-ar compromite extrem de grav ( și ar păta inclusiv imaginea Președintelui Iohannis pe care ramolicenii ALDE l-au "înjurat" de 1001 de ori până în noiembrie 2019 ) nu dau mai mult de 5% soluției , așa că mai rămâne doar PSD-ul ciolomacilor post-Dragnea alături de care ALDE s-a compromis până la căderea la sub 4% susțînându-le, pentru câteva posturi și ciolănașe guvernamentale, inclusiv analfabeta Veoreca.
Deci zic să nu mire pe cineva dacă ramolitii ăștia, ale căror scaune put sub fundurile grase după 30 de ani de deputăție bugetară, se vor reconverti fără greturi din "adevărați liberali" în "adevărați socialiști".
Fiindcă , na, sunt și ei rrromâni ( sau armeni ) imparțiali , în toate camerele, cu toate partidele...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu