joi, 14 aprilie 2022

Unde a cerut un job șomerul Dănileț și cine ar vrea să-i dea o pâine

Ex-judecătorul Cristi Danileț, aflat în proces cu Consiliul Superior al Magistraturii, care l-a exclus din magistratură, visează și s-a autopropus la un post la Curtea Constituțională, unde mandatele a trei judecători urmează să expire, fiindcă : „Sunt liber de contract", adica un fel de fotbalist fără job pe care nu-l angajează nimeni fiindca și-a pierdut licența. 
Dar , ce să vezi, imediat a sărit cineva sa reia ideea centrarea cu capul din plonjon și desigur l-a dat ca exemplu pe Dorneanu, de parca Morar sau Pivniceru ar fi fost intangibile lumini ale Justiției. 
Cine ? USR drulăilor, desigur.

 

Tâmpenia ideii m-a făcut să râd cu lacrimi în primul rând fiindcă USR poseda fix vreo 15% în Parlament, cam cum ar dori sa treacă propunerea lor, eventual cu o racheta sol-sol sovietica ? Despre Iohannis, sper că încă posedă un IQ funcțional.
În al doilea rând,  omul e momentan exclus din magistratură de catre CSM, corect sau incorect nu știu, dar ideea sa fie numit de cineva la CCR, zău, e chiar noaptea minții. Există procese în curs, dar iată că momentan Curtea de Apel Alba Iulia a respins in 7 Martie a.c. apelul omului care solicita suspendarea deciziei prin care CSM din 14 decembrie 2021. ICCJ are acum ultimul cuvant, sa vedem.
Totuși eu i-aș fi găsit un job mișto, pentru care chiar posedă talente : un post de antrenor la o sala de arte marțiale, zău așa, e bun...

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu