vineri, 8 aprilie 2022

Ciolacu a arbitrat Rafila vs Raed Arafat

Cum Rafila se pronunțase ieri voalat că ar cam vrea să-i ia lui Arafat jucăriile, adică să scoată serviciile medicale de urgență din subordinea acestuia și să le aducă la Ministerul Sănătății, care le finanțează în acest moment, dar nu are coordonarea lor ( „Îi mulțumesc că s-a ocupat cu asta în ultimii 30 de ani” ) dar Arafat dăduse cu flit ideii,  a fost urgent chemat la ordin Ciolacu Marcel, culmea chiar de Latrina 3 care îl înjură pe Arafat de vreo 1001 de ani.
"Eu, este exclus să susţin aşa ceva, să distrugi ceva ce funcţionează. Cu bunele şi relele fiecăruia dintre noi, şi ale mele, şi ale domnului Rafila... Domnul Raed Arafat a avut o performanţă în ceea ce priveşte UPU şi sistemul de urgenţă. E ceva ce performează, este eficient şi este datorită lui Raed Arafat. Haideţi să spunem adevărul ! Omul care a reinventat UPU şi sistemul de urgenţă, SMURD-ul, este Raed Arafat. Să fim corecţi! Cum să strici aşa ceva?”
Clar, da ? De Arafat Raed numai bunul Dumnezeu se poate atinge, restul muritorilor - never, omul e de ne - în - lo - cu - it
Ciocul mic si serviți patria, tovarăși !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu