vineri, 8 aprilie 2022

Reținută în Bulgaria, infractoarea condamnată Udrea a arătat doar că Statul român democratic e funcțional



Nu mai reiau povestea de ieri, deja arhi - cunoscută , de la condamnarea definitivă de la ICCJ, trecând prin vizitele Poliției la domiciliile cunoscute ale Elenei Udrea unde aceasta nu se mai găsea fiindcă dimineața, înainte de pronunțare, trecuse frontiera pe la Giurgiu. Dupa câteva ore a fost prinsă de autoritățile din Bulgaria și se află în prezent în arestul Poliției de Frontieră de la Petrici, dar punerea în practică a mandatului de extrădare va mai dura ceva.
A fost a doua dată când, condamnată fiind, Udrea fuge din țară, după episodul Costa Rica din 2018.
Dar în ciuda paranoicilor analiști ciuvici, chirieaci, ciutaci, cristoi & alti încasatori din portofelele mogulilor penali de presă, tărășenia asta a demontrat doar ca statul roman funcționează democratic.
Udrea nu avea niciun fel de interdicție să plece din țară și a profitat de chestia asta. De ce nu avea e altă poveste, dar nu am chef de ea. Speriată fiind de rapiditatea cu care a fost executat pygmalionul ei informatorul Petrov aka Basescu, a decis să mai încerce o dată șansa fugii din țară dar prea târziu. Cum s-o oprești să faca asta, cu mijloacele securității familiare lui Basescu sau cum altfel ?
Oricum altceva m-a șocat : faptul că, fără remușcări,  și-a lăsat fetița de trei ani în urmă nu demonstrează decât ce caracter scârbos posedă femeia asta...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu