marți, 19 aprilie 2022

Play-out / play-off sau circul "Burleanu & Iorgulescu" pentru proști ?

Exista în Liga 1 două echipe falimentare, echipe care joacă cu niște copii în teren după ce, neplătiți de multa vreme,  le-au fugit toți jucătorii care-ncotro : Clinceniul și Mediașul . Aseară, doar ca exemplu : Rapid s-a distrat cu Mediaș un 8-0  făcându-l pe Mutu să emită altă perlă ”Nu contează cu cine joc, important e să câștig”

Poate ar trebui să joace și cu echipele școlilor, zic, dar să lăsăm omul în prostia lui "briliantă".


De fapt, care e șmecheria aici : locul 1 din playout ar putea fi decis de golaveraj și locul chiar contează deoarece ar putea duce către Conference League ( altă idee idioata, dar în fine ). Cui ii pasă de asta , căci Burleanu nu dă doi bani, cică ar fi treaba Ligii ?

În play-off Ligii 2 aproape aceeași situație . CSA Steaua, echipa fără drept de promovare nu face nimic altceva decât să le încurce pe celelalte candidate jucând cand & cu cine are chef și iată cu unele dintre ele chiar a reușit figura : cu Petrolul a făcut 2-1 cu Hermannstadt 1-4, ambele rezultate acasă. Interesant, nu ?



Îi întreb ( o face și o parte din presă ) pe aceiași absenți , Burleanu & Iorgulescu, de ce se decide promovarea în asemenea condiții ? 

Dar așa arată un campionat corupt,  nu pe degeaba sponsorizat de case de pariuri. 80% dintre echipe începând cu fosta și probabil viitoarea campioana CheFeRe Cluj poartă pe tricouri siglele lor și 90% din stadioane le promovează reclamele.

Dar na, bucurați-vă de circ căci pâinea o da guvernul care le face stadioane...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu