miercuri, 13 aprilie 2022

App Profi - minunată dar inutilă, scam ieftin, good bye

 


Extrem de curios după câteva zile de reclamă agresivă pe toate canalele TV am zis : ok, hai sa vad minunea  daca tot am doua magazine Profi City destul de aproape, in cartier ( 255 si 266 peste drum la vreo 100 de metri ),  de la care chiar cumpăram unele chestii (bi)săptămânal.
Numai ca afară era vopsit gardul online si înăuntru la Profi City...nimic pe raft din ofertele perioadei ( Lavazza Rosso la kg - nu, vinul - nu ,  dar multe alte sortimente Lavazza sau Fetească - da ) si fetele, de altfel extrem de amabile, au răspuns : nu am primit, ne scuzați.
Ok, dar atunci care e scopul reclamei la app, doar de a ma atrage intr-un magazin, sa joc un joculeț pe telefon ca sa câștig o doza de berică ieftină sau poate sa ma determine sa bat toata șoseaua Pantelimon ( zona in care google maps mai arata minim 10-12 magazine  ) ? Nu, merci. Profi ar fi trebuit sa stie deja ca in zonă, intr-un perimetru de 500 de metri, exista : Carrefour, Mega Image, Kaufland si Lidl , ca sa nu mai menționez o mare piață agro-alimentara in curs de modernizare.
Asa ca am șters app imediat fiindcă de scam si reclame fake sunt satul , in plus, după cat se vede, oferta de supermarkets este chiar extrem de bogată. 
Bye, Profi, n-ai idee ce simplu e sa-ti pierzi un client...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu