marți, 5 aprilie 2022

Înaintea discursului lui Zelenski, mangalița Șoșoacă ceruse ca Putin să fie invitat să se adreseze Parlamentului României ?!?

”Să ceri ca Putin să fie invitat să se adreseze Parlamentului României este cel mai josnic act de trădare națională. Poate se trezesc românii și înțeleg ce minciună populistă au votat în 2020” - Tomac Eugen pe Facebook
 
Nu m-ar mira deloc ca scroafa din cocina Rusiei sa fi făcut asa ceva, comportamentul de ieri al   parlamentarilor AUR la discursul lui Zelenski cred ca a deschis ochii multora la sorgintea   rublelor care sponsorizează acest partid-avorton.
Altfel circul din parlament a fost ca de obicei asigurat de USR care a mai găsit o ocazie sa-si arate mușchiuleții înjurându-se cu fostii aliati ( de la motiune ) AUR.
Închei cu o mirare sinceră : chiar nu s-a găsit niciun deputat sau senator din Parlament care s-o scuipe-n gură  pe Șoșoacă  ? Fiindcă in afara unei amenzi modice n-ar fi pățit nimic, toti golănașii parlamentari se bucură de aceeași imunitate ca ea...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu