vineri, 29 aprilie 2022

F.R.Rugby : dreptatea lui Alin Petrache perfectă pentru losers

Putem spune că s-a făcut dreptate - Petrache Alin*
România va ajunge în Franța la Cupa Mondială de Rugby 2023, dar numai după ce Spania a fost descalificată, decizia World Rugby fiind luată drept consecință a folosirii unui jucător ce nu îndeplinea condițiile de eligibilitate, respectiv sud-africanul Gavin van den Berg , folosit de spanioli în doua meciuri.
În clasamentul final al turneului european de calificare pe primul loc se clasase Georgia cu 44 de puncte, urmată de Spania cu 29, România cu 28 și Portugalia cu 26 dar în urma sancțiunii aplicate, Spania a căzut pe locul 4, cu 19 puncte. 
Acuma faza distractivă cu "dreptatea lui Petrache" se explică asa 
  • - "spaniolul" Gavin van den Berg fusese folosit doar în două meciuri, nici unul dintre ele cu noi ( ne bătuseră măr cu 38-21 )
  • - de ce nu era eligibil sud-africanul spaniol ? Regulamentul zice așa : un jucător e eligibil pentru altă țară numai dacă în ultimii trei ani a stat minim câte 10 luni pe teritoriul ei. Ei bine, într-unul dintre cei trei ani, tipul nu locuise în Spania 10 luni. 
Acuma, va dați seama câte săpături au facut alde petrachii ruibiști din FRR ca să descopere buba spaniolilor și astfel să scape de alt turneu de calificare ? Dar ma rog, ca loser te agăți ca înecatul de orice fir de pai...
Altfel stejăreii ( apropo, dom' Naum, stejarul nu e arțar, da ? ) vor da piept în Franta cu Africa de Sud ( campioana mondiala en-titre ), Irlanda, Scoția și cel mai probabil Tonga. Vă las să pronosticați cate eseuri vom încasa si au revoir Petrache, "s-a facut dreptate si pentru luzări"

* Petrache Alin, seful FRR,  acum se crede stăpânul arenei Arcul de Triumf, probabil moștenită de la tac'su Adrian Petrache tipul din celebra tripleta Petrache - Bittner - Cocos. Asta ca să nu mai mire pe nimeni tupeul golănașului ex-PSD

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu