luni, 11 aprilie 2022

Resetarea PNL, în București, serios ?

Premierul României conduce un guvern de mare coaliție, beneficiază de încredere, în ultimele sondaje de 30%. Atunci când liderul este la un scor foarte bun șansele ca liderul să tragă partidul sunt foarte mari. Când liderul este la 7-8% și partidul la 22% sunt la fel de mari șansele ca partidul să meargă în jos” - Bode Lucian.

Premierul Nicolae Ciucă a fost desemnat duminică președintele PNL în cadrul unui Congres extraordinar, cu 1.060 voturi din cele 1.120 exprimate de delegați și nu e nimic de adăugat la acest fapt  în afara de ceea ce a afirmat Bode, care a fost sincer : resetare my ass, liberalii o luaseră pe tobogan de gât cu "echipa câștigătoare Cîțu" și speriați au decis să scape de balast.

Dar  ca să ne amuzăm mai cazon, dacă tot  e dom' președinte general (R) : omniprezentul Rareș Bogdan a apărut din nou în poză,  deh ca rumânul ardelean imparţial... ( mai multe alte cancanuri de la paranghelia liberala aici )
Cât despre 'resetare', atrag atenția că primarul general Nicușor Dan, care ne ține fără apă caldă de 5 ( cinci ) zile, asta după ce a mărit prețul tot cu voturile PNL,  încă se bucură de sprijin.
Ghici ghicitoarea mea, dom' gheneral : care partid nu mai pupă voturi never-ever în București ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu