marți, 5 octombrie 2021

Ziua când echipa câștigătoare va pleca bătută acasă

”Un lucru e clar : dacă USR vrea să dea jos Guvernul din care ei au făcut parte, din punctul de vedere al Partidului Național Liberal, o guvernare viitoare alături de USR nu va mai fi posibilă. Știți bine, decizia pentru nominalizarea viitorului premier este a președintelui”- Cîțu Florin, încă premier, bătând câmpii

Am câteva știri rele pentru băiețașii ăștia agitați

  1. Cretinismul USR de a vota o moțiune în care e criticat, va fi decontat dupa proximele alegeri, probabil cândva după martie - aprilie 2022, când nimeni nu se va mai alia cu asemenea tembeli.
  2. Sigur Cîțu va mai rămâne în post o perioadă incertă,  dar  PNL la fel ca și USR nu va mai ajunge la guvernare prea curând.
  3. E cazul ca Iohannis, a carui coaliție s-a facut de tot rahatul, sa se trezească la realitate : pandemie, criză economică, prețuri energie, alimente, inflație, etc, necesita o acțiune rapidă si nu  joacă de-a nominalizarile unora care nu au susținere parlamentară.
  4. Un guvern PSD - UDMR ( desigur, de ce nu ? ) - minorități - alte voturi pot face o majoritate...dar nu cred ca PSD vrea, nu acum Ciolacu a expus alt plan
  5. Că vrea, că nu vrea,  alte opțiuni KWI nu prea mai are dar ar putea juca dur oferind mandatul lui Ciolacu și PSD care au majoritatea, au dovedit la moțiune, nu ? 

Bref, în cel mai prost moment posibil pentru țară, politicienii noștri de doi bani își bat joc de prostimea votantă. 

Pe urma, pe la primăvară,  pe cei scăpați din iarnă îi vor chema la vot. Fuck you, no thanks...

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu