joi, 14 octombrie 2021

"Marele Alb" ? Normal că e securist...

În 2016 nu am avut ce face, şi l-am intrebat pe Marele Alb: <<Preafericirea Voastră, vreau să ma duc si eu consliier general, la ce partid sa ma duc?>>. <<Du-te la PSD că va câştiga toată ţara>>. El m-a sfătuit. Şi așa a fost, n-a câştigat PSD în toată ţara? Da. Normal, că-i securist. Normal, că-i securist. E de-al lor, nu ? E cel mai informat om, ca şi Papa" -  Lazăr Neacșu în reportajul Recorder.


O mostra, din pacate o rara avis in zilele noastre, de jurnalism adevarat.

La capătul a opt luni de documentare, Recorder a descoperit o rețea secretă în care oameni de afaceri, politicieni și prelați de la vârful Bisericii lucrează mână în mână într-o megaafacere: construcția și reabilitarea de biserici din bani publici. Toată acestea rețea operează cu binecuvântarea celui mai puternic om din Biserica Ortodoxă Română, pe care oamenii săi îl numesc Marele Alb

PSD l-a demisionat rapid pe ereticul care, in prostia lui, a vorbit.



Ce a gasit Arhiepiscopia Bucuresti sa raspunda ? Calomnie falsa si otravita , dom'ne , atac...


Afirmația autorului materialului: „Nimeni nu știe cum administrează Biserica asemenea sume de bani” este una deliberat falsă și otrăvită, în condițiile în care alocările de bani publici sunt verificate anual de instituțiile de stat abilitate și respectă un cadru legal clar (OG. nr. 82/2001 și HG nr. 1470/2002), autorul ignorând în mod deliberat rezultatele administrării bisericești exemplare sub coordonarea Preafericitului Părinte Patriarh Daniel.
No comment. Poate ca o sa-i judece Dumnezeu, pe pamant se pare ca nimeni nu indrazneste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu