duminică, 3 octombrie 2021

Intermezzo internațional de Octombrie : programul României pentru meciurile cu Germania și Armenia & altele

Mai întâi, precizez din nou că putem spera doar la un loc de baraj în care, așa cum am mai descris competitia, ar mai urma încă două meciuri, mai mult ca sigur ambele în deplasare și în mod cert cu echipe mult mai bune. 
Situatia din clasamentul grupei și meciurile rămase, în poze.




Nu mă voi lansa în calcule și speculații, oricum doar 'chifla' Armeniei cu Liechtenstein ne-a mai oferit o șansă,  zicala "mingea e rotundă" e nemuritoare și uneori chiar orice e posibil, deci în fond burlenii și mireii lor pot visa chiar și la locul 1. 
Dar mă amuză teribil situația lotului anunțat pentru dubla 8-11 Octombrie. 
  • Portari: Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 0/0), Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 9/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0) 
  • Atacanți: Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 9/1), Claudiu Keșeru (FCSB, 44/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 23/8) 

Patru portari si trei atacanti, bre Mirele ?!? ( Trei atacanți daca îl socotim și pe Pușcaș care a bifat în Championship pentru Reading 11 apariții - zero goluri - un assist )
Patru portari ca să poata bifa și Rapidul un convocat sau de ce , a visat Radoi că i se accidentează trei portari în două meciuri ? Ok, nu mai insist pe temă, așteptăm să vedem prestațiile.
Oricum altul este punctul de atractie în pauza internațională și anume...



Toate meciurile se vor putea vedea la DigiSport 1 de la 21:45 în afara celui pentru locul 3 care e programat de la ora 16.
Predicția mea : 🇮🇹.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu