luni, 4 octombrie 2021

Iohannis a pierdut orice legătură cu realitatea și fost înlocuit cu o sosie ?

„De multe ori am senzația că a fost înlocuit cu o sosie, nu pot să-l recunosc față de perioada în care am colaborat și a făcut o grămadă de lucruri pentru țară. A pierdut orice legătură cu realitatea” 

 

"Cum să poți susține la președinția PNL un candidat care nu o să mai fie premier, care a făcut franjuri PNL, a distrus coaliția, nu are nicio perspectivă, are o cotă de încredere de 10%. Guvernul Dăncila era aproape de 20% incredere. Schimbarea ministrului Justitiei nu putea fi făcuta de Cîțu fără acordul președintelui Iohannis" 

Sigur că Orban Ludovic a emis declarațiile de mai sus "din ficat", din postura de loser al congresului PNL, dar între noi fie vorba nici  impresiile mele nu sunt chiar foarte îndepărtate de ale lui. 
Totuși, abia dupa ce mâine va pica guvernul Cîțu voi putea verifica daca omul de la Cotroceni mai raționează sau...cine știe ?
"Când voi fi convins că PNL a devenit o carcasă care nu mai are nicio legătură cu partidul istoric, sunt gata inclusiv să creez o construcţie politică care să continue trecutul PNL"

Oricum dacă Sică Orban vrea sa devină viitorul Tăriceanu, n-are decât, succes.  Am însă un feeling ca la PSD se râde zilele astea cu mare poftă...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu