duminică, 10 octombrie 2021

"Valul 4" vs tembelul din fruntea PNL, cum procedăm herr Klaus ?

“Principala prolemă a României în momentul Congresului PNL era cum suntem pregătiți pentru un eventual val patru care era discutat, unele dintre țările UE erau deja afectate mai devreme, era evident că era mai puțin de 30% din populație vaccinată (...) Răspunsul a fost că au fost ridicate restricțiile și încurajata transmiterea, asta mi se pare incredibil cum prim-ministrul a încurajat transmiterea. În timp trebuie să existe o răspundere, cel puțin de natură morală, dacă nu de alt tip. Acești oameni au provocat acest dezastru din momentul de față” - Alexandru Rafila 

 In 27 iulie Cîțu aflat în campanie electorală internă de partid spunea : 
„Vă pot spune clar un singur lucru: eu nu voi închide piețele agroalimentare, nu voi închide mall-urile, nu voi închide economia. Economia va fi deschisă în perioada următoare, economia nu va fi închisă”

Foarte departe de fi vreun fan PSD ci doar al faptelor verificabile și reamintindu-vă că în timp ce valul 4 deja lovise în alte țări la noi se organizau festivaluri și se dăduse acces liber masiv pe stadioane, singura mea întrebare este : chiar toată lumea din statul roman a dormit cumva, inclusiv... ?!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu