sâmbătă, 30 octombrie 2021

Pe CTP îl bate gândul să treacă la islamism, ce religiii ar mai putea urma ?

„Pentru că muftiul Iusuf Muurat al musulmanilor din România nu numai că a instituit, împreună cu Muftiatul, obligativitatea certificatului verde ca să intri în lăcașul de cult musulman din România, dar s-a și vaccinat cu două doze și acum anunță public că își face a treia doză
În primul rând, nu pun nicio clipă la îndoială buna credință din gestul muftiului care a îndemnat public la vaccinare spre deosebire de Patriarhul BOR, Daniel  care tace ca un pește. 
În al doilea însă, n-ar fi mișto ca unul pe care onorabilii părinți l-au intitulat "Cristian" să treacă la islamism ? Dar va putea semna سي تي ب. la Digi 24 sau pe alte situri.
Ceea ce mi se pare însă curios este de ce nu trece CTP la iudaism,  Israelul fiind țara care a vaccinat mai mult de 60% din populație cu două doze de vaccin Pfizer/BioNTech și cam 3,5 milioane au primit deja și a treia doză.
Totuși, în toată afacerea aceasta, devine greu să diferențiezi  "influensării" ăștia pro vs contra,  fiindcă unul pare  mai diliu decât altul în ideile lor.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu