miercuri, 20 octombrie 2021

Decontul unei veri pierdute de România : urmează lockdownul de toamnă-iarnă ?

Pregătirea acestui val, pe fondul unei campanii de vaccinare care s-a mișcat mult prea lent, a fost deficitară, cauzele sunt multiple (...) Este alarmantă lipsa de acțiuni concrete din partea autorităților și cifrele de astăzi confirmă, din păcate, că nu s-a făcut ceea ce ar fi trebuit până acum.(...) Pentru a opri acest val pandemic foarte agresiv, sunt necesare măsuri urgente care să stopeze transmisia comunitară intensă și este nevoie de ele acum - KW Iohannis, aseara

N-as dori sa mai fac un pomelnic al tuturor celor vinovati, plecand chiar de la Vladica din capul statutului care a vazut dar a tacut complice toata vara pana la politicienii bezmetici care au ignorat orice semnale exterioare  si terminand cu  anti-vaccinista  popime tembela din B.O.R. plus influensarii de doi bani care au fost gazduiti copios de mass-media, culmea, platita chiar de guvernanti. 

Avem de-a face cu un popor, pardon, o populatie  de-a dreptul imbecila si daca Iohannis nu stia pana acum lucrul acesta, ar fi putut cere informatii de la cei care le aveau , cifrele de alaturi nu mint. 

In concluzie , posibil chiar deseara sau cel mai tarziu maine , vom afla de un nou lockdown partial sau, mai putin probabil, chiar o stare de urgenta, ca ultime solutii la indemana. Neplacut dar totusi pare  imperios necesar acum in conditiile date , asa au procedat demult tări cu procente duble de vaccinare a populației in timp ce la noi s-a dormit sau dansat toată vara. Nu ne ramane decat să vedem cât de drastice vor fi restrictiile ( inchiderea completa a scolilor fiind aproape certa ).

Altfel, atunci cand nu-si exhiba fundul sau cracii, de altfel destul de reusiti la anii ei, madam Gutila - Just Love - Budeanu mai scapa si cate o chestie corecta pe langa fake news - urile pentru ametiti si panarame






Colajul de pe prima pagina Instagram a damei imi apartine, deci reflectati & enjoy !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu