miercuri, 6 octombrie 2021

Ce plan are Președintele acum, în plină criză politică?

Habar nu am ce plan ar putea avea dar asa cum am aflat ieri noua majoritate parlamentară demonstrată este PSD - USR - AUR așa că, dacă se doreste un Președinte democrat, ar respecta-o oferind imediat primul mandat  PSD, dar...

 

Tot ce a expus Herr Klaus am scris aici de vreun an incoace si nici nu ma intereseaza sa mai dau exemple - link. Panarama parlamentara vazuta ieri a fost cireasa pe coliva multor politicieni si, ca sa fie clar, nu la PSD ma refer, motiunea era de datoria lor,  insa faptul ca Ciolacu nu vrea guvernarea dar pune conditii e o batjocura totala.
Tot la circ & panarame pentru prostime pot sa incadrez si ideea "refacerii coalitiei". Pana cand si de ce sa o mai refaci, pentru inca 3-6-9 luni de cearta? Fiindca tembelii Barna & Ciolos deja cer aceleasi portofolii dar nu cred ca au idee cui.
"Acum trebuie sa gasim o solutie", "E momentul", "Solutii mature" ? Atunci, hai sa incepem printr-o pauza de consultari de vreo saptamana si mai vorbim intre noi degeaba, sa mai analizam peste alte doua saptamani si, uite-asa, vine imediat Noiembrie cu scumpirile* pe banda si inflatia aferenta...
Si raspunsul la intrebarea din titlul este : o pauza, asta va face.

* In buna traditie romaneasca, negustorii golanasii romani din piete au scumpit cam orice dinainte...ca sa aiba o alta marja si mai mare dupa 1 Noiembrie. Dar ce treaba au politicienii cu asta ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu