luni, 11 octombrie 2021

O săptămână care a debutat la Catedrală și vedetele ei : Președintele, politicienii & fotbaliștii

In timp ce seful suprem se pregatea moral la Sibiu inca de ieri pentru a primi astazi partidele la consultari...

   

 ...dar le va primi degeaba pentru ca 

  • PSD se prezinta ca la o sueta fara sa propuna un nume de premier, deci refuza guvernarea ceea ce e doar o mizerie populista.
  • PNL lui Citu va veni fara o propunere de premier fiindca stie bine ca nu poate coagula o majoritate  in vreme ce  PNL lui Orban ( 41 de semnaturi  parlamentare ) sta pe tusa nefiind invitat.
  • USR se prezinta cu un mandat de...continuare a reformelor, nume de premier - Ciolos, majoritate - subtirica spre deloc, ei sperand sa faca o coalitie...cu cine dupa ce si-au daramat propriul Guvern ? 😂 
  • AUR se prezinta ca sa faca poze si sa dea Simion declaratii la iesire, oamenii astia se vor alia cu nimeni.
  • UDMR se prezinta ca sa arate ca e dispus sa guverneze alaturi de oricine, in fond asta e scopul alegerilor in Romania

Dupa care Iohannis va declara atent si ingrijorat dar foarte senin ca mai da partidelor un termen de discutii, sa zicem, inca vreo saptamana - hai doua, dar keep calm , omul e total implicat
Circul pentru prostime continua.




In timpul asta, romanul de rand are alte probleme mai stringente ( covid-19, criza preturilor , energia, inflatia, iarna etc ) si evident...fotbalul unde situatia e mai simpla ceea ce pare a il cam enerva pe Radoi : Nationala ori invinge deseara, ori adio sanse de baraj. 


Ce-o sa fie ? Aflam dupa ora 24 fiindca, din motive obiective, meciul  de pe noua Arena Steaua este iarasi  programat la o ora complet idiotica.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu