vineri, 29 octombrie 2021

Fritz, Nicușor & Co : ce aduce schimbarea hoților cu proștii ? "Plecați acasă!"

Administrația Fritz, în doar nouă luni de funcționare, a făcut datorii de 240 de milioane de lei : 31 de milioane la ANAF, 107 milioane prin acea amendă istorică primită de Colterm pentru neachiziționarea certificatelor verzi, 60 de milioane certificatele care trebuiau achiziționate, la E.ON 12 milioane și la alți furnizori încă 30 de milioane. 
Rezultat ? Orașul și spitalele fără căldură plus un timișorean care a murit după ce a încercat să își încălzească apartamentul folosind aragazul.
De ce toate acestea ? Deoarece în prostia ei, primăria lui Fritz și-a tăiat craca de sub picioare acum două săptămâni când a băgat societatea Colterm în insolvență, fiindca toți furnizorii s-au ferit să mai semneze un nou contract temându-se că nu-și vor primi baniiDar astă-vară Fritz era prea ocupat cu promovarea "săptămânii LGBT", cu "ecologia", mersul pe trotinetă, acte de "cultură modernă" și alte asemenea acțiuni  de o importanță maximă...pentru PR personal.
În București, fără a se ajunge încă într-o asemenea situație, Nicușor Dan este de prin primăvară în modul n-aude - nu vede și tot ce a putut spune recent a fost doar că : iarna asta va fi la fel de frig în case ca iarna trecută și că nu știe la ce preț va ajunge sa fie plătită gigacaloria dar va anunța...cândva
Bref : la fel de frig la un preț evident cu mult mai mare.
Cu specificația că ne-am fript grav înlocuind hoții cu proștii achiesez total la ce spune femeia aceasta din PMP : 
Plecați acasă! După atâta jaf, nu mai suportă țara asta și atât de multă incompetență!

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu