vineri, 25 februarie 2022

Putin nu se va opri la Ucraina - "Mankind must put an end to war, or war will put an end to mankind"

„Ieri Macron l-a sunat pe Putin și cei doi lideri au avut un schimb serios și sincer de opinii cu privire la situația din jurul Ucrainei fiind de acord să țină legătura”
Ca fapt divers, tot ieri, Elveția nu s-a aliniat sancțiunilor împotriva Rusiei și a ales o "cale de mijloc". 
Ce mă miră în aceste zile triste pentru omenire este că, așa cum am mai spus, liderii mondiali occidentali par a nu fi învățat absolut nimic din lecțiile istoriei. 
Franța & Anglia au stat la discuții cu un Hitler care încălca de 2 ani toate acordurile pană când a invadat Polonia, dar nici atunci când au declarat razboi naziștilor nu au făcut-o prea entuziaști. Elveția a fost și la acea vreme raiul depunerilor tonelor de aur furate de Hitler & Co ( by the way, niciodată nu au mai  returnat miliardele din bănci ) .
Make no mistake : Putin nu se va opri din cauza unor telefoane de curtoazie. Rusia & rușii ( oricine ar fi posesorul unui pașaport rusesc ) trebuiesc sancționați drastic, barați, eliminați complet din societatea civilizată câtă vreme sunt conduși de un dictator nebunfiind un popor obișnuit sa fie călcat pe grumaz de oricare stăpân, de la țari încoace, incluzând evident și țarii roșii, ultimul pe listă fiind miliardarul V.V. Putin.
Altfel, fiți siguri că nu se va opri și, din nefericire, mi-e că în curând s-ar putea să avem graniță comună cu Rusia...
"Mankind must put an end to war, or war will put an end to mankind"
Dar și asta ar fi trebuit știută de vreo 60 de ani, a spus-o John F. Kennedy în fața Națiunilor Unite în 1963.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu