sâmbătă, 12 februarie 2022

Cui îi mai pasă de viitorul politic al lui Cioloș Dacian Julien ?

În afara CeTePeilor care mănâncă o pâine prin televiziunile fără subiecte și audiență dar cu mulți bani de aruncat aiurea, cui i-ar mai păsa de Cioloș ? Nimănui. 

Omul e instalat bien merci aux Bruxelles cu tot cu nevastă, încasează un salariu de vreo 7000 € în mână de la P.E. ( plus diurnă și multe alte cheltuieli,  după care poate urma și o pensie "specială & nesimțită" cam de 2000 € ). 

Întreb, nu dau cu parul : de ce l-ar mai durea în fund de Barna & drulăul lui care mai nou au preluat toate mesajele AUR* simțind că doar masiva cantitate de analfabeți le poate crede ?

N-a realizat absolut nimic spectaculos nici ca premier, nici ca șef al Plus sau USR (  la a cărui președinție a renunțat după numai patru luni ) n-a reușit să obțină in Parlament votul de investitura ca premier , plus destul de multe alte "nu"-uri in CV.

Si atunci, cine ar mai da o ceapă degerată pe Cioloş în afara celor enumerați la început ?...


* Ultima tâmpenie a drulăului e că acum, aidoma AUR, latră la  Iohannis  și asta este o eroare politică majoră ( vezi postarea anterioară ) dacă nu cumva și electoratul USR e analfabet.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu