duminică, 20 februarie 2022

"Afacerile USR la Antena 3"...sau ale lui nea Cornel ?

 


Tineri și gălăgioși, conducătorii USR trădează aceeași foame animalică de bani. Încercați să parcurgeți declarațiile de avere ale lui Dan Barna, Dragoș Pîslaru, Cătălin Drulă, Clotile Armand, Ioana Mihăilă etc și să le corelați cu dezvăluirile făcute de Antena 3. Documentul prezentat este cutremurător și spulberă orice iluzie că USR ar fi putut reprezenta o schimbare.


Încearcă nea Cornel sa spună ceva aici dar cam dă cu mucii-n fasole atunci când, mai întâi critică si apoi linge dosul lui Gâdea Mihai, marele 'investigator' al băsescului.

Sigur ca PNRR e ticsit de afaceri si golanii cu dedicație dar cine / ce împiedică acuzatorii si / sau beneficiarii dezvăluirilor - adică PSD - sa reclame situațiile de mai sus procuraturii sau direct la Bruxelles unei anume doamne Kovesi ? Fiindcă pastorul latrinei mogulului nu a descoperit nimic doar, la fel ca întotdeauna, a fost o docilă trompetă de presă. 

Altfel, ca presa tace deoarece e 99,9% politizata de patronii au sponsorii mascați nu e vreo noutate, se stie demult. Dar nea Cornel sau Gâdea sunt ultimii capabili sa deschidă gura pe tema asta...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu