joi, 24 februarie 2022

"Adevărul din fotbal pe care nu îl spune nimeni" cu Mihăiță Pleșan vs Petrescu Dan, tip cu idei

  • Pe vremuri te duceai să vezi un spectacol. Acum ce să vezi ? Sunt meciuri în care eu, care mă uit zi de zi la fotbal, mă plictisesc și îmi vine să schimb postul și să mă uit la altceva.
  • Noi nu vrem să vedem realitatea. Am ajuns în lumea a treia, ăsta e adevărul. Noi cerem prea mult pentru ceea ce putem da. Până lucrurile nu se vor curăța și nu se vor face așa cum trebuie și până nu vom scăpa de insolvență peste insolvență... 
  • Un sfert din Liga a doua e în insolvență, în Liga 1 sunt echipe care riscă să nu termine campionatul... Păi, cum e permis așa ceva? Lucrurile astea nu se pot întâmpla într-un campionat. 
  • Vrem să ne batem cu echipe care sunt la ani lumină distanță. Nu vorbim de Anglia, dar în Franța, de exemplu, un campionat foarte mare oricum față de noi, dacă un club nu are garanții bancare, nu poate să facă transferuri, nu poate să facă nimic, nu se înscrie în prima ligă
  • La noi, dacă luăm și puricăm toate dosarele de licențiere, 50% dintre ele nu ar trebui să primească licența. Ăsta e adevărul, că nu-l spune nimeni, nu-l spune, ne complacem în această situație, dar hai să facem ceva. 
  • Ne bat echipele din Albania, Kazahstan... Păi, despre ce vorbim? Noi n-o să mai prindem grupe... o să mai treacă nu știu câți ani, doar printr-un noroc. Și nu vrem să vedem lucrurile astea. Cam ăsta e adevărul"
Make no mistake, nu îl va asculta nimeni pe  Mihăiță Pleșan și vom mai bălti multă vreme în mediocritate, oricum citiți tot interviul, merită.
Dar iată că alții nu sunt chiar de acord și...

Pune VAR și dă-ne bani! Statul, sponsorii, să dea bani. Să vedeți cum fotbalul românesc se duce sus, în Champions League și Europa League. - Dan Petrescu 

De ce ar da statul bani într-un campionat profesionist, Dănuț, a sărăcit patronul Neluțu sau ce altceva ar mai pofti inimioara ta ? 

Dar nu știu dacă Petrescu  cunoaște bancul acela mai vechi : "Cum se numește un om cu multe idei ? - Idiot" .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu