sâmbătă, 26 februarie 2022

Nebunia dictatorului de la Kremlin

Zelensky și regimul lui sunt niște "drogați neonaziști" a spus ieri KGB-istul ajuns stăpânul Kremlinului ( cum anume a ajuns este o altă discuție pentru altă dată )

Tоварищ Владимир Владимировичи, dacă domnii Einstein și Oppenheimer, cred că le cunoști etnia, ar fi decis cine-mai-stie-cum să lucreze in anii '40 ai secolului trecut pentru naziști...cam ce s-ar fi aflat în 1945 pe teritoriul Rusiei ? Îți spun eu : un mare deșert radioactiv.

Așa că Vladi, las-o jos că măcăne : de o sută de ani incoace orice bolșevic, de la Stalin la Iliescu, explică lumii că nu el e criminalul, naziștii sunt de vină pentru orice.
Ori, să mă ierte Ăl-de-Sus, ca să spui lumii că doi evrei -  Zelenski & Shmyhal adica Președintele și premierul Ucrainei - sunt naziști trebuie să ai creierul complet deraiat asemenea lui Hitler.

Dar poate exista o victorie morală in toată povestea asta : Rusia lui Putin care este deja copia Germaniei lui Hitler trebuie să devina o paria a lumii civilizate
Da, toată Rusia, nu mai există scuza invocată in anii '40 "Vai, germanii de rând nu știau de lagăre, holocaust sau exterminări", acum totul e la vedere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu