joi, 10 februarie 2022

Drulăul latră, caravana USR & AUR trece...cot la cot spre CCR

"Am fost daţi afară de la guvernare. În fapt, dincolo de formalismul gesturilor, asta era o decizie, după mine, deja luată, arhitectul acestei decizii este Klaus Iohannis şi el este şi cel mai mare trădător al misiunii, al unui curent modernist în România care a aşteptat doar opt luni după alegeri ca să facă această rocadă cu aducerea întregului sistem politic vechi la putere" -  Drulă Cătălin aseară, la Digi 24.


Chiar nu aș avea nimic de împărțit cu adepții  curentului modernisto-userist dar situația se schimbă atunci când sunt  mincinoși adică...non-stop.

Că drulăul latră exclusiv pentru USR și trolii lui online e ceva normal când spune - acum voi cita -  "doar opt luni după alegeri" USR-iștii au ales să fie "dați afară de la guvernare" dărâme ( alături de PSD &  AUR ) guvernul din care făceau parte ( cu drulău cu tot ) după care, ce să vezi, trădătorul Iohannis a dat mandatul de premier...cui ? Cum creierașele drulăilor uita repede, ia să vedem cui...

...și istoria va reține  doar cum curentul modernist a strâns fix 88 de voturi „pentru” ( din cele 234 necesare ) și democrația e despre voturi și ceva aritmetică, USR o înțelege mai greu.

Restul sunt doar povești nemuritoare pentru prostimea online  deoarece, mai nou,  USR și-a dat din nou mâna cu AUR contestând ambele la CCR noul regulament care sancționează parlamentarii agresivi și impune noi reguli, care fusese adoptat în Plen.

I rest my case, spune-mi cu cine te aduni, drulăule...






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu