marți, 22 februarie 2022

Prietenii Rusiei lui Putin exultă : idolul de la Kremlin pe urmele lui Adolf Hitler

Cum la intervale mari de timp, istoria are răul obicei sa se repete, ieri Vladimir Vladimirovici Putin a început să copieze la indigo acțiunile lui Adolf Hitler din 1938 care știm ce finalitate au avut. Iată discursul lui Hitler din 26.09.1938 prin care prefața invazia Cehoslovaciei pretextând regiunea sudeților ( Sudetenland )
Prin urmare, am hotărât să vorbesc cu Cehoslovacia în aceeași limbă pe care Cehoslovacia a folosit-o lunile trecute față de noi și minoritatea germană din Sudeți. Această atitudine din partea Reich-ului nu se va schimba. Vreau să afirm în fața poporului german că în ceea ce privește problema germanilor din egiunea sudeta, răbdarea mea este acum la sfârșit ! I-am făcut domnului Benes o ofertă care nu este altceva decât punerea în aplicare a ceea ce el însuși a promis. Decizia stă acum în mâinile lui: pace sau război. El fie va accepta această ofertă și acum va da în sfârșit nemților libertatea lor, fie vom merge să luăm această libertate pentru noi înșine.
Rezultatul ? O Anglie & Franță pasive au asistat  la 15 Martie 1939 la invazia si anexarea întregii Cehoslovacii.
Acum citiți finalul halucinantului discurs de ieri al lui V.V. Putin care a masat demult armata rusa la granita Ucrainei si căutați deosebirile  înainte de alte evenimente care vor urma, cu siguranță
Nu se întrevede sfârșitul, iar așa-numita lume civilizată se face că nu vede genocidul la adresa a 4 milioane de oameni. Oamenii doar luptă pentru tradiția și cultura lor. Nu se mai poate continua cu această tragedie. (...)  Cer adoptarea și după aceea ratificarea acordului pentru parteneriat și prietenie cu cele două republici. Cerem Kievului să înceteze imediat războiul, în caz contrar vor urma consecințe majore.

Nicio noutate pentru cunoscători, Putin exprimase aceleași idei încă din Iulie 2021

Ce va urma ? Un nou război rece, firește, in care de aceasta dată, Romania se afla in tabăra corectă, de partea democrației si civilizației occidentale. Momentan, o  prima reacție scăderea burselor mondiale.

Dar cum nu toată lumea se bucură, va fi distractiv sa observăm reacțiile multora ( nu neapărat ale tembelei de mai jos care s-a grăbit sa fie prima ca musca pe căcat )



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu