duminică, 6 februarie 2022

La mulți ani, Gică Hagi dar...

”Probabil deranjăm. Să n-avem nicio fază să o vedem? Probabil sunt planificate, viziune și planificare foarte bună. E greu, trebuie să muncim, să reflectăm în seara asta.(...) Probabil, cineva stă și planifică lucrurile astea. Mie mi-e greu, chiar dacă am anticipat lucrurile astea

Mai întâi, dacă arbitrul avea  o problemă cu Hagi, dadea un penalty ( care a fost clar )  pentru Chindia încă din min.2. Asta închide orice discuție.

Dar după o strălucită cariera de jucător ,  zău ca e trist sa-l vezi pe antrenorul Hagi debitând asa ceva la adresa tuturor conspiraționiștilor fie ei arbitrii sau jurnaliști. În fond unica explicație pe care trebuia să o ofere era : cine l-a învățat pe golanul ăla să dea cu cotul când credea că nu îl vede nimeni ? 


În plus, să trateze de sus un gazetăraș DigiSport  trimis acolo ca să-și faca meseria , și să-l întrebe pe un ton superioro - zeflemitor  de ce nu a filmat postul faza cu pricina ( pe care de fapt postul o reluase de 1001 de ori după meci )  denotă doar nesimțire crasă. 

Păcat, bre Gica, la 57 de ani presupuneam că ai ajuns la alt nivel de înțelepciune...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu