vineri, 11 februarie 2022

Dinamo - boală lungă, moarte sigură : tăiați coada câinelui...roșu !

 






Înainte sa râdeți copios de gafă, rețineți : caricatura din poartă fusese garantată de Prunea Florin, "dinamovist"  fără nicio obligație in afara aceleia de părerist pe la DigiSport care tună si fulgeră împotriva tuturor, toată ziua.
Uneori, recunosc că rar, mi-e chiar milă de fanii dinamoviști care suportă stoic o batjocură după alta, ultima aseară 1-6 cu Craiova venind după un 0-4 la Botoșani sau un 0-3 cu FCSB plus multe, multe altele. Totuși există destule explicații pentru dezastrul care a început cu "vânzarea" dintre escrocii Negoiță & spaniolii fără bani. Apropo, chiar niciun procuror nu s-a sesizat de "afacerea" respectiva ? Ciudat.
Bref : chiar dacă arr mai exista o șansă infimă ca să scape de retrogradarea directă ( barajul s-ar dovedi o mană cerească ) ar fi sănătos ca aceasta sa se producă si Dinamo sa renască de la zero după purgatoriul ligilor inferioare, aidoma Rapidului care reușit perfect sau Stelei care a ajuns acum in Liga II.  
Nici vinovați de circumstanță fie ei  Mureșan , Stoican, Răducioiu sau oricare altul nu vor rezolva treburile acolo.



Altfel, din păcate, cum in România nu exista indivizi dispuși sa investească sumele necesare - se aude si la bătrânul mare miliardar dinamovist Țiriac  Ion ? - criza prelungă la Dinamo nu se va rezolva si tot romanul știe : boala lungă, moarte sigură.
Soluția ? Tăiați coada câinelui roșu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu