luni, 9 august 2021

Un ciolomac PSD numit Marcel vs madame Clotilde , pe caniculă

  • Sunt peste 15.000 de semnături strânse dar ne trebuie 52.000 sau 53.000 de semnături. Noi nu ne-am implicat direct, am lăsat membri de partid şi simpatizanţii să se implice. Fac un apel către bucureşteni, democratic, fără semnăturile lor nu se pot declanşa alte alegeri. Aşteptăm o decizie a magistraţilor, să mergem în instanţă să anulăm alegerile care au la bază o fraudă
  • Au apărut noi imagini. Preşedintele României să intervină fiindcă este un pericol la democraţia României, să ceară public, să facă şedinţă de CSAT. Este nepermis aşa ceva...





In primul rand, da, ciolomacul știe precis de câte semnături are nevoie PSD dar întrucât cele două latrine mass-media ale PSD au ( prin contracte )  obligația să tina trează atenția vigilentă a pensionărimii votante peste vară, Marcel, șefulețul  PSD, s-a trezit declamând că PSD nu s-a implicat direct în imbecilitatea de mai sus dar...a lăsat membrii de partid să se implice ?!? Dupa care cere  intervenția oricui, inclusiv a ONU, NATO si forțelor de pace ? Cât de prost e electoratul ăstora, decideți voi.

Eu cred că doar un cretin cu diplomă poate pune botul la așa ceva și asta o spune unul care o detestă sincer pe madam Clotilde Armand.

Dar între o cucoană habarnistă care încă mai graseiază prost în românește și un hoț intitulat Tudorache Diamante, ( pe care Firea l-a și trimis în Parlament ! ), știu ce am de ales, deci, non merci, Ciolacule, cântă la alte mese.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu