duminică, 8 august 2021

Romelu Lukaku, afacerea verii ?

Chelsea a comunicat celor de la Inter că ultima ofertă este de 115 milioane de euro, iar răspunsul italienilor a fost pozitiv, deci Romelu Lukaku va deveni al doilea cel mai scump jucător din istoria Premier League, top condus de Jack Grealish, transferat de Manchester City chiar în această săptămână de la Aston Villa pentru 117.5 milioane de euro.

Ignorând sumele cu care s-ar putea cumpara 3-4 cluburi  cu totul pe la noi,  mult mai distractivă este istoria transferurilor atacantului belgian , iat-o  

 

 

Bref : dupa 10 ani de la achiziționarea lui cu 15 milioane, Chelsea ajunge din nou să îl cumpere cu...115 ?  

Asta ca să nu mai comentez restul "afacerilor" pe seama aceluiași jucător devenit o veritabilă mină de aur pentru...impresari,  desigur.

Make no mistake , fotbalul la nivel înalt a devenit o mare afacere și, de mulți ani, cei mai mulți bani sunt în Premier League.

Totuși, din fericire, Premier League e primul campionat major care se reia chiar de săptămâna viitoare, Bundesliga și La Liga la fel,  spre fericirea fanilor din toată lumea. Cred că sezonul din Anglia va fi mult mai bun și mai disputat la vârf... dacă va fi depășită complet pandemia, desigur.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu