sâmbătă, 7 august 2021

„Bucharest Pride 2021” : homofobie la primărie sau prostie în creierele Accept ?

 

 

Deocamdată, Comisia, întrunită în ședință în data de 5 august 2021, a argumentat pericolele la care s-ar putea expune participanții la eveniment în cazul în care acesta s-ar desfășura pe Calea Victoriei, acolo unde în mod tradițional are loc proiectul intitulat ”Străzi deschise. Membrii de specialitate ai Comisiei au avertizat asupra faptului că pe traseul propus de Asociație va exista deja o densitate importantă de oameni care poate reduce posibilitatea organelor de ordine să îi protejeze pe manifestanți”, susține Primăria. De asemenea, cei de la Primărie amintesc că solicitarea de a avea 10.000 de participanți pe care a formulat-o ACCEPT este în contradicție cu Hotărârea Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care prevede o limită superioară de 500 de participanți la mitinguri și demonstrații." 

 

Dar cu cine să te înțelegi atunci când micuții ăștia din Accept,  fara prea multe în cap  dar veșnic puși pe scandal , cer musai sa se dea-n spectacol pe Calea Victoriei. Fiindcă e momentul lor , nu ?

Totuși mai este o săptămână până la marele circ, deci mai e destul timp să le vina mintea la cur cap deși eu cred că Nicușor va ceda primul.  ( sursa )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu