marți, 18 mai 2021

PSD a anunțat prin Ciolacu organizarea unui referendum în sectorul 1 București pentru suspendarea & demiterea primarului ales Clotilde Armand

Legea 215/2001

Art. 73. (1) Mandatul primarului încetează, de asemenea, înainte de termen ca urmare a rezultatului unui referendum local, organizat în condiţiile legii. (4) Organizarea referendumului trebuie să fie solicitată, în scris, de cel puţin 25% dintre locuitorii cu drept de vot. Acest procent trebuie să fie realizat în fiecare dintre localităţile componente ale comunei sau oraşului.

Art. 76. - (1) Referendumul este valabil dacă s-au prezentat la urne cel puţin jumătate plus unul din numărul total al locuitorilor cu drept de vot. (2) Mandatul primarului încetează înainte de termen dacă s-a pronunţat în acest sens cel puţin jumătate plus unul din numărul total al cetăţenilor cu drept de vot.

Deci nea Ciolomacule, atentie acilisea la cifre si artimetica de clasa a treia ( daca o posezi )

  • Populatie cu drept de vot in sector 1 : aproximativ 212 mii 
  • Pentru organizarea unui referendum : necesare minim 53 mii semnaturi
  • Prezenta necesara si obligatorie  la referendum : minim 106 mii
  • Voturi necesare pentru demitere : minim 53 mii

Acuma ia de vezi cati s-au prezentat la vot si cati au votat cu penalul Tudorache Diamante -  PSD la alegerile din 2020  adica vreo 40 de mii si, daca stii sa citesti cifrele de la 1 la 10,  sterge-te la fund cu ideea de referendum.

Nu se va intampla vreodata oricat rahat mananci pe la latrinele TV.

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu