luni, 23 august 2021

De ce nu, Rapid ?!

Aseara, Rapid a continuat seria succeselor în această ediție de campionat - în care a acumulat deja 16 puncte în șase meciuri și un golaveraj 7-0  -  fiind pe locul doi în clasament, la 2 puncte distanță de CFR Cluj.

Evident ca fiind asaltati de mass-media, oficialii au inceput cu declaratiile

"Am trecut și de al șaselea val fără să primim gol. Linia noastră de apărare și cu portarul, care a apărat foarte bine, ar trebui să fie, cumva, și ei tratați altfel pentru echipa națională. (...) Rețeta e că încercăm să facem totul pentru club, suntem o familie, plus spiritul suporterilor, care au venit astăzi să ne încurajeze din nou. Peste tot suntem acasă, porțile ni se deschid, nu e echipă mai frumoasă și iubită ca Rapid. Cred că cel mai important pentru noi e să menținem aceeași atmosferă și să ne bucurăm de rezultate"

Acum care ar fi filosofia din spatele succeselor Rapiduletului ? 

Una simpla, dupa mine  observati-le declaratiile : au un club -  cu un nume, un palmares si un stadion legendar nou care se va redeschide curand - impins de eternii si fanaticii suporteri visinii, nu au nume mari ( cititi echipa de aseara ), o conducere normala si un antrenor sufletist. Atat.

Dar e de ajuns fiindca restul, mai ales numle mari dar depasite , nu au asa ceva si cum nivelul intre prima si a doua divizie e inexistent  intreb : Rapid, de ce nu...?

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu