joi, 5 august 2021

Steaua - un stadion făcut din bani publici populat cu giboni-ultras-naționaliști mâncători ( gratuit ) de unguri


 

 "Aproximativ 500 de invitații au fost tipărite, din bani publici și distribuite de reprezentanții CSA Steaua, înaintea meciului cu Csikszereda, cele mai multe au ajuns la suporterii din peluze."


Normal,  ce cretin era să arunce cu banii ca să vadă niște neica-nimeni la prețurile astea : tribuna 0 - 50 lei, tribuna I - 35 lei, tribuna II - 25 lei, peluză - 15 lei ?

Deci cum bine a remarcat fanul respectiv , pe bani publici alde gheneralii-apeviști și-au cumpărat niște "suporteri" aka mâncători de unguri pe pâine care să înjure în peluză. Evident nimeni nu are vreo idee câte bilete a vândut Armata cu adevărat.

Și, da, poate că Gigi & taraba lui fotbalistică sunt niste glume proaste dar fiecare face ce vrea cu banii lui, personali. Asta e marea diferență așa că gibonii armatei îl injura de pomană.

În mod normal, după așa ceva, amenda și suspendarea terenului  ( că tot e facut moka și se plătesc tone de bani pentru întreținerea lui ) sunt sancțiuni minime obligatorii . Pentru invitațiile tipărite și distribuite gratuit ultrașilor putem discuta și în penal fiind vorba de banii publici cheltuiți.

Și, cine știe, poate se trezesc din somnul cel de moarte și ministrul Apararii gen.(R) Ciucă Nicolae plus  fanul lui, Iohannis Klaus și deschid gurițele pe tema asta...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu