vineri, 20 august 2021

Doar 10% din călătorii din București și Ilfov își plătesc biletul ?

TPBI anunță că, începând cu data de 1 septembrie 2021, va intensifica activitatea de control al biletelor și abonamentelor în mijloacele de transport în comun, după ce a constatat că numai circa 10% dintre călători circulă cu titluri de călătorie valabile.In prezent, capacitatea de transport oferită zilnic de toți cei patru operatori se ridică la 2,172 milioane călători, în vreme ce numărul de călători plătitori (deținători de abonamente sau persoane care au validat biletele în vehicule) ajunge la circa 210.500.

<

Ne mai miram ca STB nu are fonduri si mareste tarifele si amenzile cand citim asa ceva ? In plus

"...se reclamă faptul că în rândul călătorilor există persoane care nu dețin titlu de călătorie, dar, printr-un comportament agresiv față de echipele de control, nu sunt sancționați. Pentru a evita potențialele conflicte, TPBI a obținut sprijinul autorităților locale, care vor asigura prezența unor reprezentanți ai poliției în cadrul echipelor de control.

Make no mistake : nici cu 1001 de politisti comunitari nu se va rezolva situatia aceasta care tine de civism si educatie care sunt sublime dar lipsesc cu desavarsire in zona frumoasei capitale   EUropene.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu