luni, 30 august 2021

Sir Lewis Hamilton : la Spa Francorchamps Formula 1 a fost doar o farsă

"Azi a fost o farsă, nu o cursă. Ar fi trebuit să se renunțe, nu șoferii aruncati la risc  pe circuit și, cel mai important, banii fanilor trebuiau rambursați fiindca fanii sunt inima sportului nostru. Astăzi nu a existat niciun moment în care am fi putut să alergăm. Banii vorbesc. Au fost literalmente cele două ture pentru a începe cursa. Sportul a făcut o alegere proastă astăzi"  - Sir Lewis Hamilton Instagram story


Este 101% adevarat fiindca de la inaltimea celor 7 titluri de campion, Sir Lewis putea sa o spuna loud and clear :  la Spa Francorchamps , datorita conditiior meteo, nu a fost niciun moment o cursa ci o farsa a lui Michael Massi & Co.

Cum sa stabilesti un clasament si sa mai dai si puncte plus cupe pe podium  cand s-au parcurs sub safety car in coloana doar turele necesare dupa un regulament complet tembel , unde a fost cursa ?  Cum sa tii fanii aiurea in tribune doar ca sa ii amagesti cand se stia bine ca va ploua toata ziua ? Cum sa nu le dai banii inapoi ?!? 

Nu numai Lewis a vorbit   dar si alti fosti campioni mondiali ca Alonso sau Vettel au spus  fix aceleasi lucruri. Max Verstappen - nu , el a tacut complice fiindca saliveaza la orice punct il poate face campion. 

Pacat pentru talentul lui Max dar asta se numeste  lipsa de caracter ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu