sâmbătă, 16 ianuarie 2021

Trezirea, dom' ministru Voiculescu Vlad ! Pentru București, deja nu mai sunt locuri libere la programarea pentru vaccinare

In timp ce centrele de vaccinare anti-COVID costă peste 112 milioane lei dar salariile pentru medici - 1,1 miliarde lei , ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a anunțat că medicii de familie vor avea un rol important în programarea pacienților din etapa a II-a a campaniei de vaccinare anti-COVID și că aceștia vor fi remunerați pentru munca suplimentară

 

 „ Am stabilit o formă de remunerare a celor mai importanți vectori de comunicare : anume a medicilor de familie (...) Pentru perioada următoare ne bazăm pe ei să informeze, dar și să programeze. De asemenea, să le stea la dispoziție." 

Dom' ministru, desteptarea din somnul guvernamental, pare clar ca habar nu aveti cum merg treburile la firul ierbii  prin Romania. Va pot da ( nume si prenume ) doar un exemplu pe care-l cunosc bine, al unei doctorite de familie din Bucuresti care nici macar nu e capabila sa trimita o reteta online la o farmacie si cheama lumea la cabinet, chiar si acum, in plina pandemie , iarna, oameni la 80 de ani-si  trebuie sa mearga la ea. 

De la cei ca ea va asteptati sa programeze populatia ? Fiindca nu toti parintii au bafta sa aiba fiul ministru al Sanatatii, si ar fi  de prisos sa adaug ca , nici macar acum dupa 15 Ianuarie,  nu a primit nici macar o doza din vaccinul anti-gripal normal ?

Dar nicio problema : promit sa anunt fix pe 2 Februarie cum a decurs discutia cu doctorita de familie la care e arondata persoana. 

Altfel, pentru stiinta acestui ministru, ieri in prima zi a etapei a doua, aproape 200.000 de români s-au inscris si toate locurile rezervate bucureștenilor s-au epuizat în doar câteva ore. Un loc liber va fi disponibil abia peste 20 de zile.

Dar daca va fi asa cum cred eu, sau daca aveati pretentii de la haBARNAistii astia, eu m-am cam lamurit pe ce lume traiesc...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu