duminică, 24 ianuarie 2021

Campania de vaccinare e minunată, e sublimă putem zice...însă pe unde-o fi ministrul Sănătății din #coaliție ?

"... numărul celor care s-au programat în vederea vaccinării a fost semnificativ mai mare și depășește numărul dozelor disponibile. Ne bucură dorința românilor pentru activitatea de vaccinare. Trebuie să păstrăm acest echilibru între numărul de programări și dozele disponibile, că să asigurăm rapelul persoanelor care au efectuat deja prima doză și să vaccinăm persoane noi (...) Pe 18 ianuarie, numărul dozelor pe care România le-a primit a fost cu 51% mai puțin decât era estimat "- col. med. Valeriu Gheorghiță

 

Ca sa nu existe discutii, in niciun caz nu contest profesionalismul  medicului militar ci doar pe cei care au decis politic acest heirupism de gen "pa ei, pa vaccinarea lor" si care foarte curand vor da din colt in colt. 

 "Campania de vaccinare merge bine. Continuăm în acelaşi ritm şi păstrăm obiectivul de a vaccina 10,4 milioane de români, cu ambele doze, până la sfârşitul lui septembrie şi cel puţin 1,2 milioane români, cu ambele doze, până la 29 martie"
 

Interesant este ca subalternul lui Citu, ministrul sanatatii Voiculescu Vlad, oficial guvernamental nu scoate o vorbulita pe subiectul #vaccinare ( el avand treaba doar cu decedata-i bunica* -  apropo, mai stiti vreo tara din UE unde se intampla ca ministrul Sanatatii sa o faca pe adormitul pe acest subiect ? ). Vicepremierul Barna, care ar avea  in subordine inclusiv Sanatatea, de asemenea tace adanc, deci pare clar ca USR nu vrea sa se asocieze la campanie.

Da-da, Klaus, coalitia asta merge perfekt apropo, pe la o sedinta cand ii mai chemi pe toti 4 ca sa se cunoasca mai bine

 

* Dumnezeu s-o ierte dar parca mai mor niste romani zilnic din cauza covid-19 dar na, daca n-au nepoti ministri...

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu