duminică, 10 ianuarie 2021

Semne bune 2021 are...dar nu pentru coaliție : o constatare după numai 10 zile

Ce am remarcat în primele zece zile din noul an ?

31.12 - 5 Ianuarie  :  zile libere, toata lumea acasa, apă / căldură full time la parametrii optimi, demult uitati. Wow, deci iata ca se poate, mi-am zis !

Ciudat ( sau nu ) dar din 6 ianuarie, situația a revenit însă la "normal". 

7 Ianuarie - deloc, în 8 ceva-ceva catre deloc, ieri 9 oprite total toata ziua, pana astazi la ora postarii - tevile reci complet. Noutatea e ca nici macar pe clasicul si interminabilul  tabel CMTEB cu "parametrii insuficienti" nu mai apar toate zonele. In fond cine sa-l modifice, cine sa cunoasca situatia, e weekend, nu ?

Oricât aș dori mi-e greu să mai înghit balivernele CMTEB caruia, apropo, n-am remarcat să i se fi schimbat conducerea in corpore chiar dacă noul consiliu general e instalat. Nicusor Dan, esti pe faza ?  Dar nu prea mai pare sa mai fie, omul salveaza case, se lauda pe facebook si cam atat. Caldura din apartamente ? Mai puneti o haina.

Așa că, toate înjurăturile trec fix în contul primarului cel nou, by PNL-USR. Evident, stiu ca Firea e principala responsabila pentru situatie dar cand constati ca nepasarea a ramas  aceeasi...

La același capitol "chifle", bifăm si noua ministră a muncii, Turcan Raluca - PNL  care a dat-o lejer în gard cu data achitarii pensiilor - pe care o anuntase ca fiind cea normala - si care a intarziat doar cu vreo  saptamana. Deh, alegerea ei fuse a PNL,  poate ca lumea se obișnuise cu stilul de muncă al fostei ministre.  Corect sau nu, nervii pensionarimii ii va deconta acelasi PNL prin Turcan, nu Poșta Română care va incepe abia azi livrarea banilor . Era greu sa fi comunicat sincer  & corect de la inceput madam ministru ?

Intre timp, ministrii USR fac ce stiu mai bine :  se cearta cu restul lumii pe facebook fiindca, ce tupeu, lumea ii trateaza de fraieri. Ultimul pe lista Voiculescu Vlad, desigur. Cum sa isi permita Boc sa il traga de urechi, cine e Boc, cine l-a ales ? Oh, wait...

Nașpa debut de 2021, stimabili PNL-USR si ce începe rău...Murphy știe cum se termină.

Klaus, pe acolo, prin deal, se aude ceva -  caci la sedinte ii chemi o data la 2-3 zile -  stati la cafele or what ?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu