vineri, 15 ianuarie 2021

Se rupe lanțul de iubire ? Cum bagă Ciolacu bățul prin gardul din Voluntari

Vorbeste lumea ca prin 6 ianuarie  Marcel Ciolacu și Robert Negoiță s-ar fi întâlnit in Kiseleff, unde ar fi decis ca Partidul București 2020, înființat anul trecut de primarul sectorului 3, să fuzioneze cu PSD. Negoita participase la alegerile locale din septembrie 2020 în alianţă cu partidul lui Ponta Pro România, sub titulatura Alianţa Pro Bucureşti 2020. N-a facut nicio branza, dar a obtinut mandatul de primar in sector si a sters la greu din voturile lui Firea care nu l-a iertat.

Asa ca la ultima ședință, zilele trecute, Firea, le-a transmis celor din filiala PSD București că se va opune ”cu toată fermitatea” revenirii lui Negoiță în PSD și că ”va merge până în pânzele albe” pentru a împiedica asta,  nu s-a referit explicit la o demisie din PSD dar mesajele ei au fost interpretate drept amenințări cu plecarea din partid.

Well, nu cred ca daca Pandele Firea pleaca din PSD va plange careva dupa ea, dar cu siguranta nu Ciolacu va fi acela fiindca stie ca ii vizeaza demult scaunul din Kiseleff...

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu