joi, 14 ianuarie 2021

De-ale coaliției : în Educație vin ai noștri PNL, dar nu pleacă ai noștri PSD & specialistul în somn Guță by USR

...asa ca  noi votantii ramanem tot ca prostii, mai ales cand incepem sa aflam diverse trebusoare. De altfel va spusesem ca distractiile vor incepe cand se vor numi sefuletii de prin ministere plus alte functii - sinecuriste. 

Unu la mana :

Fosta senatoare PSD Roxana Pațurcă ( foto ) , președinte executiv al filialei PSD Călărași până în toamna anului trecut, a fost numită de ministrul Educației  în postul de inspector școlar general al ISJ Călărași

Meritele ei ? 

Roxana Pațurcă - aleasă senator PSD de Călărași în 2016 fiind la acea vreme șefa organizației de femei din județ (OFSD Călărași) - s-a înscris în PNL la 1 septembrie 2020, a doua zi după ce fusese exclusă din PSD , după ce nu s-a prezentat la moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban. Numirea ei a fost semnată de actualul ministru al Educației PNL-istul ( alt traseist PSD,  Pro Romania  ) Sorin Cîmpeanu.

Doi la mana :

Vestea ca fostul senator Mihai Goțiu ar putea ajunge secretar de stat la Ministerul Mediului ca sef al garzii de Mediu e contestata de 308 membri USR-PLUS care au semnat o scrisoare publică prin care îi cer demisia lui Mihai Goțiu din toate funcțiile deținute în partid și din partid.

Deci daca a ramas pe dinafara fara coledzi , hai sa-l numim pe somnorosul Guta intr-o sinecura ca sa aiba ce manca, o fi bine Barna-Ciolos ?

 



Vesela coalitie, parol , muzica, muzica... !





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu