luni, 11 ianuarie 2021

Nicușor Dan, cine aștepti să-l demită pe Adrian Gâtlan, director general adjunct al Termoenergetica ?

Estimăm că undeva în jurul orei 24.00 va fi totul gata și începem încărcarea. Punctele termice vor fi încărcate treptat, sperăm că în timpul nopții sau cel târziu mâine dimineață absolut toate punctele termice vor funcționa normal.  -  Adrian Gâtlan, director general adjunct al Termoenergetica.

 


 

Cand nici macar Hoitniuz  nu te mai poate extrage din rahat, mintind cu tupeu depre avaria care s-ar fi produs ba duminica, ba sambata  ( data exacta fiind vineri  vezi poza ) scotand la inaintare un golanas de director al gastii de mistocari care de fix trei zile duc cu zaharelul vreo cateva mii de blocuri, anuntand pe romaneste ca CMTEB e  condus de incapabili , situatia e clara. 

Make no mistake : nimic nu era inca gata nici macar azi la 9 a.m., si cum incarcarea completa care a inceput abia dupa 0ra 6 dureaza minim 8 ore, apa calda curge dar caldura poate ca va aparea mai pe dupa pranz, deci dupa 4 zile. Pana va disparea  iarasi la urmatorea avarie, maine, poimaine, whatever... Si uite asa, credibilitatea lui Nicusor Dan tinde deja catre zero.

De altfel, faptul ca din 5 Ianuarie e complet absent de pe facebook spune destule. De exemplu, mie imi spune ca nici macar nu s-ar afla in Bucuresti. Daca gresesc, o sa-mi cer scuze dupa ce-si cere si dom' primar gheneral de la bucuresteni, de manuta cu PNL-USR fix ca-n campanie. 

V-am zis ca se va rupe lantul de iubire daca vom fi luati la misto exact ca si aia dinainte... 

P.S.

Primarul sectorului 2,Radu Mihaiu, sector grav afectat de situatia de mai sus, nu ii da atentie. De ce ar face-o ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu