joi, 21 ianuarie 2021

21.01.21 : al 46-lea POTUS : Joseph Robinette Biden, Jr.

Este ziua Americii, este ziua democrației, o zi a speranței. Azi sărbătorim nu triumful unui candidat, ci triumful unei cauze.  Democrația este prețioasă, fragilă, democrația a învins.

 


 

Well, mr President Biden, mie imi pare mai mult o zi a starii de asediu la Washington D.C. si nu a democratiei, dar whatever, it's none of my business.

Intrebarile ar fi destul de multe plecand de la cea mai simpla : de ce nu a mai fost Joe Biden vicepresedinte in al doilea mandat Barack Obama deschizand astfel calea victoriei lui Trump in 2016  in fata mrs. Hillary Clinton ? Cum s-a ajuns la acea decizie total nefericita si, mai ales, cum  sa intelegi ca POTUS ajunge la 78 de primaveri cel mai batran Presedinte ales si sa nu dai dreptate ideii ca, de fapt asistam la un al treilea mandat Obama ?

Insa ma voi limita sa citez de pe facebook mesajul celeilalte jumatati de Americă cea careia Trump i-a promis la despartire  ca "We will be back in some form, soon..."

Today is 1 day until the Biden/Harris Inauguration. Gas is currently $2.95per gallon. Interest rates are 2.25 percent for a 30 year mortgage. The stock market closed at 30829.40 though we have been fighting COVID for 11 months. Our GDP growth for the 3rd Qtr was 33.1 percent. We had the best economy ever until COVID and it is recovering well. (...) Unemployment sits at 6.7% in spite of COVID.

Biden takes over on 1-20-21. Let's see how fast he screws this up.....

Well, POTUS began fast  👀😏


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu