marți, 26 ianuarie 2021

Bere și popcorn în Kiseleff 10 sau Geniului 1-3 ?

Foarte probabil ca zilele acestea in Kiseleff s-a ajuns in sfarsit la profetia disparutului Ponta :  "Bere si popcorn"  plus un calm zen,  admirand la lucru coalitia pe care a pohtit-o Klaus si la care a ajuns cu mare dificultate dupa ce a atacat PSD un an intreg.

Cum nu a trecut decat o luna si in interiorul  coalitiei deja au inceput atacurile  ( minus UDMR dar ei de regula nu se ocupa cu asa ceva in coalitii )  cea mai buna solutie e sa lasi adversarul sa greseasca fara sa comentezi prea mult.

Spectacolul e total : USR-Plus odata ajuns la cascaval isi aduce securicii in posturi, seful promotiei fiind acelasi Voiculescu Vlad - cel atat de iubit de tolontanii din presa care, contra cost,  ii trec cu vederea oice gafa prosteasca . In social-media, pe langa cretinismele gen Bulai,  au reaparut promisiunile si meme-urile de campanie si, toate acestea inainte sa se ajunga la adoptarea  bugetului. PNL care a cedat posturi administrative in nestire si si-a autoeliminat destui oameni de valoare asista pasiv la show in timp ce in interior liderii deja se ataca pe tema Congresului...din toamna. 

Distractiv este si faptul  ca in timpul asta a cam disparut din peisaj Klaus Iohannis, convocatorul de sedinte cu ministrii si de conferinte de presa. Pacat. Ar fi fost chiar hazliu sa il vedem alaturi de tripleta  Citu - Gheorghita - Voiculescu, nu credeti ? 

In acest timp toata lumea civilizata speriata inchide - sau macar se pregateste  de alt lockdown generat de alt val pandemic dar noi...ne pregatim sa deschidem tot ce putem, teatre , scoli, pacanele, carciumi, cinematografe.

O tara trista plina de humor...

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu