sâmbătă, 30 ianuarie 2021

Mahalaua românească din Liga 1

 

"Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar. Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. (...)  Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovanni?"

Fiindca lumea ma intreaba de ce nu urmaresc Liga 1 ( implicit nu le postez nici orele de transmisie din weekend ) : nu ma intereseaza mahalaua, nebunii sau pizdipoancele atunci cand ajung patroni ( patroane ) de cluburi si gura lor bate curul, asa ceva e bun doar pentru tabloide  sau "presa de sport". 

In rest, pe Dambovita vorbim doar de bani nu de performante si din cauza banilor a inceput fosta playboy-model mahalageala cu Gigi, nu i-a picat nimic din milioanele vanzarii lui Denis Man la Parma.

 Dar daca in Liga 1 e legal sa fii si impresara si patroana de club prin fiica-ta, sa fie sanatosi  diriguitorii ei, dar nu merci, nu e pentru mine, am 1001 de campionate serioase de vazut, pentru restul amatorilor de distractii sportive exista si siturile porn ( am ales o foto cuminte, trust me )

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu