luni, 4 ianuarie 2021

Revelionul TVR cu cei trei golani Bittman-Mihaescu-Pietreanu : case closed

Lucurile fiind deja cunoscute dar scandalul mult amplificat chiar de catre protagonisti, care intr-un limbaj de mahala injura pe ecranele latrinelor TV pe toata lumea care a avut ceva de comentat despre prestatia lor, nu ma deranjez sa scriu decat atat : pixul lui Dragnea e inchis la Rahova, Guvernul e principalul finantator al TVR si, cum puterea e acum a PNL-USR-UDMR, n-ar trebui sa se mai piarda timpul cu bancurile ieftine tip CNA cu ale sale deseuri herjeice din componenta.

Deci astept cu mare interes si cat mai rapid masurile incepand cu marele sut care sa zboare din fruntea TVR curul PSD-ist gras al madamei Cap-de-porc fara niciun alt motiv decat : suntem la putere deci nu aveti decat sa ne injurati pe bani privati nu de la buget.

Daca nu se intampla asta, inseamna ca baietii din majoritate nu au sange-n instalatie.  Nu este vorba de niciun fel de cenzura ci doar de refuzul cersetoriei din bani publici.

Sau mai pe intelesul golanilor-pomanagii Bittman-Mihaescu-Pietreanu   :  bai, rahati expirati, moare lumea pe Planeta cu milioanele si voi ne scuipati intre ochi fiindca purtam masca, dupa care ne mai cereti si bani ? Pai meriti batuti pana va pupa reci familiile, caricaturilor.

Ca sa te respecte, cu un golan trebuie sa vorbesti ca un golan si mai mare. 

Case closed.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu