joi, 21 ianuarie 2021

"Acoperitul" Turcescu Robert revine în presă coordonator la Evenimentul Zilei TV

Robert Turcescu se întoarce în presă, coordonator, alaturi de Mirel Curea, la Evenimentul Zilei TV, unde va avea și o emisiune  - sursa 

 

 

"Da, am fost lt.-colonel sub acoperire. Public mai jos câteva dintre statele de plată, cu sumele de bani pe care le-am primit. Am ales să nu-l trădez pe bunul Dumnezeu şi să fac această mărturisire publica. Refuz să fiu Iuda în faţa lui Christos, chiar dacă astăzi, celor ce vor citi şi vor vedea acest text poate ca nu le va fi foarte clar ce se întâmplă. Rugaţi-vă pentru mine şi cu mine să fim iertaţi şi izbăviţi. Sunt pregătit sa îndur oprobiul public, îl merit, dar sper sa avem parte de legi si de judecători drepti. Cu Dumnezeu înainte şi va fi bine! Vă cer iertare tuturor!"

 

Turcescu Robert a intrat în politică la un an și jumătate de la autodenunțul făcut în direct la postul B1, după episodul din 2014, a lucrat pentru o perioadă la EVZ (în 2015). Apoi, la alegerile locale din 2016, a candidat la Primăria București din partea PMP-Basescu fiind ales vicepreședinte al PMP șidesemnat președinte interimar al PMP București, deputat de Constanța, în legislatura 2016-2020 tot din partea PMP.

Turcescu Robert & Mirel Curea sunt doar niste resturi de vomă băsistă. Dixit & punct.


 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu