sâmbătă, 29 februarie 2020

Whats's up 'doc' Vlad Voiculescu, s-au acrit strugurii primariei ?!

  • Sper ca Nicușor Dan și PNL să fi învățat din greșelile din 2016 și sper că nu vom avea oameni atât de încăpățânați să meargă până la capăt indiferent ce va fi. - Decembrie 2019 
  • Este păcat . Avem un candidat care a fost ales pe ușa din dos, în spatele ușilor închise, prin interesele unui șef de partid, decât interesele bucureștenilor - Februarie 2020

Sper ca s-a  inteles, da ? Candidat unic sa fie daca o cer interesele Capitalei...dar acela sa fie El.
Cum isi permite PNL de la cei doar vreo 30% pe care sta lejer in sondaje sa nu ia in seama opinia Plus cu cele doar 5%, ce, PNL e de capul lui sau al trollilor pluseristi din online ?
Deci dupa telenovela de luni de zile din "alianta" USR-Plus  ( cititi-o aici sau aici )  cu intalniri, comunicate, poze si multe selfies, chestii care au condus fix catre niciun rezultat concret, cum sa vina PNL cu o decizie scurta, clara si concisa , cum adica sa nu se mai stea si cu El la suete vreo luna-doua ?!
In plus, omul nostru nu renunta atat de usor la o functie si acum s-ar dori ales consilier & viceprimar dar am o veste si mai naspa : asta se va decide prin vot in Consiliul nou ales, in care PNL va avea cam o treime.
Bye-bye 'doc' si lasa activismele online care-ti consuma "micile economii", lasa gagicareala si reintoarce-te la o meserie onesta caci in cea politica iti cam ratasi tintele.
Si nu, chiar nu ma omor absolut deloc dupa Nicusor Dan dar macar omul ala a avut mereu o tinta clara : primaria Bucuresti, unde probabil ar fi si ajuns din 2016 fara ezitarile unui PNL total debusolat la acea vreme.
Acum cand, in fine, PNL a luat o decizie clara si corecta, chiar  nu am timp de pierdut cu frustrarile altor visatori.
Bref : la vot si sa scapam capitala de Ciuma rosie & Catastro_Firea.✌
 UPDATE 
Ca de obicei, nițeluș nervos cu nervii capului,  Țăcămitru ii cere lui Julien Dacian Cioloş sa vina acasa presto .
Dragoste mare in coalitia agitatilor...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu