marți, 11 februarie 2020

Prostia #FakeNews e și insistentă : Firea revine cu "sabotajul politic" al ELCEN

"Ne menţinem(1) opinia că a fost o greşeală intenţionată(2) din partea ELCEN, ne menţinem punctul de vedere că a fost un sabotaj industrial(3) prin care au fost pedepsiţi cetăţenii(4) (…) doar pentru a fi un atac politic(5) asupra primarului general. Eu am fost avertizată cu ceva vreme în urmă(6) că se va întâmpla aşa ceva. Am crezut că este o glumă, dar iată că nu a fost o joacă şi s-a provocat în mod intenţionat(7) o avarie majoră, cea mai complexă avarie din sistem din ultimii 20 de ani, putea fi mult mai rău...”
Ok, as putea sa iau tampeniile debitate de mahalagioaica pe rand, dar intentionez sa las fizica sa se distreze pe seama habarnistei PSD.
Conform intelegerii dintre parti, ELCEN trimite catre RADET ( aka CMTEB toapei ) apa incalzita la 96-98 Celsius. Inca din primul comunicat despre "sabotaj"  Firea a scris clar ca s-au depasit valorile cu 20%, asta insemnand  peste 115 - 120 grade Celsius. Ori,  conform  legilor termodinamicii, la peste 100 Celsius, apa devine abur. Poate ca  in creierul ei, pe tevile fisurate ca un svaiter, pe care RADET-ul din subordinea ei  nu le-a reparat deloc timp  de aproape 4 ani, venea abur , cine stie...
I rest my case. Nebuna asta trebuie oprita cu orice pret in alegeri.
P.S.
Despre restul aberatiilor emise de majestatea sa toapa ( vezi #1 cu pluralul majestic  ) chiar nu mai avea rost sa ma ocup, snoavele ei mai pot fi bune doar pentru pensionarimea care, intre doua vizite la moaste, mai urmareste Latrina 3.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu