marți, 18 februarie 2020

De ce a fost arestat Beuran ? A recunoscut primirea mitei de 10.000 de euro

Intr-o discutie inregistrata ambiental in 2020, medicul Mircea Beuran recunoaste primirea mitei de 10.000 de euro de la medicul specialist Carmen Haiducu, pentru a scoate la concurs un post de asistent universitar la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti. Banii ar fi fost dati in decembrie 2018.




Iata in motivarea Tribunalului Bucuresti de arestare la domiciliu a medicului Beuran pentru 30 de zile se poate citi foarte clar despre moralitatea spagarului, similara cu aceea a unui escroc marunt : promite ceva ce nu poate face, ia suma de la reclamanta pe care apoi o amana cat poate profitand de relatia ( ii era "superior" ca indrumator la lucrarea de diploma ) , nu o returneaza nici macar daca recunoaste  fapta fiind inregistrat. Cat de idiot poti fii ?
Dar aici e vorba de mult mai mult,  de starea reala a sistemului medical.
Cand profesorii sunt niste spagari marunti, la ce te mai poti astepta de la studentii lor ? Simplu : asteapta-te sa mori cu zile pe holurile spitalelor unde nu te va baga nimeni in seama cu orele ( doar in ultimele cateva zile aveti doua exemple )
Acesta e motivul pentru care toti acesti medici - spagari ar trebui sa infunde puscariile pe timp indelungat alaturi de aparatorii lor, spagarii din mass-media sau online.
Dar nu va faceti mari iluzii...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu